Friday, 9 December 2011

membebel di pagi hari

hello. selamat pagi.
hari  ni aku rasa mcm nak membebel. memandangkan bape keratla sgt yg baca blog aku ni, aku rasa tak kisah la kalau aku nak bebel apa2 kan.

sepah - okay. minggu ni mmg serabut dgn test, quiz la segala bagai. tak sempat aku nak kemas2 tempat aku ni. haaa, tepat aku bersepah gila skrg. nak kemas takde masa. nasib wardrobe ok je. takpelah, sepah2 aku pon, aku tak sepah kt tempat org. hihie.

busuk - aku benci gila kalau test lecturer buat malam. bukan benci lecturer la. aku benci sbb aku kena stay kt fakulti dari pagi sampai malam. lepas tu tak mandi. waaaaaa, tension gila. rasa busuk mcm kambeng je. eh, camana bau kambeng eh?

penat - hah ni mmg kompem2 akan dihadapi oleh kebanyakan final year student bila dah hujung2 sem ni. assignment melambak, test beratur, psm menunggu. aiyak, bosan. boleh gila separuh badan ni. hehehahahihieheayabedabedu

duit - ni antara sebab kedua yg boleh buat aku gila separuh badan lg ni. nasib sem ni aku pindah uma lain, kurang skit sewanya. sorry daddy sbb byk paw. serius aku tak sabar nak keje. takpelah, susah2 dulu skrg takpe. ada org kt luar tu hidup dia lg susah dari aku. bersyukur ayuni, bersyukur.

sakit kepala - oh ye, lately aku selalu sakit kepala lah. kenapa eh? ada ulat ke dlm kepala aku ni. kdg2 rasa mcm nak pecah. urmmmm, tension maybe. ataupun. mungkin sindrom org gila. hehehehhehehe

rindu rumah - fuuuuu, mcm klaka plak aku nak mengaku aku rasa homesick skrg. yg paling aku rindu katil aku kt bilik. ditemani bobo yg manja. lepas tu ketuk2 tingkap aku time tgh2 malam. rindu obo n omat (bobo n mamat). rindu nak lepak dgn kwn2 kt kl. rindu nak bekpes kt pagi2 kt rumah. rindu nak tgk cite spongebob kt rumah.

okaylah. setakat ni tu je yg mampu aku curahkan kt blog yg tak seberapa ni.

"Bodohnya manusia itu bila sedikit ilmu dimiliki lagaknya umpama cendiakawan terhebat berbicara...ikut lah resmi padi" -  S.Y.


end.

1 comment: